Neural DSP Quad Cortex - Den mest kraftfulla golvmodelleraren på planeten
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar

Just nu pågår VÅR-REA

detail picure
Gitarr-Bas 1274 dagar sedan

Neural DSP Quad Cortex - Den mest kraftfulla golvmodelleraren på planeten

emusic.se

emusic.se är exklusiv svensk återförsäljare av marknadens hetaste gitarrprocessor - Neural DSP Quad Cortex. Nu har vi släppt förbokningen inför lanseringen den 27:e November.

Förboka Quad Cortex här.Vulgar Display of Power

Quad Cortex är den mest kraftfulla golvmodelleraren på planeten. 2 GHz dedikerad DSP från sin fyrkärniga SHARC®-arkitektur ger obegränsade ljuddesignmöjligheter. Vill du köra fyra förstärkarmodeller, stereo-reverb och samtidigt addera en uppsjö av andra effekter samtidigt? Quad Cortex kommer inte ens att svettas.

Neural Capture

Skapa, dela och ladda ner dina favoritriggar. Quad Cortex kan lära sig och replikera ljudegenskaperna hos fysiska förstärkare, overdrives och högtalarlådor tack vare enhetens unika AI-teknik. Till skillnad från andra liknande produkter uppfattar Neural DSPs nätverksalgoritm ljud likt mänsklig uppfattning, vilket gör det till den mest naturligt klingande lösningen på marknaden. Neural DSP samarbetar med flertalet kända producenter och ljuddesigners och deras arbete ligger bakom en växande samling av gratis “Captures”.

Så bra som det kan bli

Quad Cortex kommer lastad med en stor mängd toppmoderna emuleringar av din favoritutrustning. Emuleringarna är fångade med oöverträffad noggrannhet och ger en otrolig naturlig dynamik.

Cabsim - kabinettsimulering

Med över 1000 perfekt fångade impulssvar levereras Quad Cortex med en av de mest omfattande IR-samlingarna på marknaden. Enheten är den enda i sitt slag utrustad med virtuella mikrofoner som kan placeras runt högtalaren på samma sätt man arbetar i en riktig studio. Tredjeparts IR är extremt lätta att ladda ner och använda.

Kraftfull parametrisk EQ

Genom att dra full nytta av 7-tums multitouch-skärmen är Quad Cortex parametriska EQ intuitiv och rolig att använda och blir ett omistligt verktyg för att slipa och finjustera dina ljud.

Otrolig U/I

Med sin stora 7-tums multi-touch-skärm är Quad Cortex otroligt lätt att använda. Det är enkelt att skapa även de mest komplexa signalvägarna. Styr alla finesser och funktioner i Quad Cortex på samma sätt som du styr en pekskärm eller en smartphone.

Växlingslägen

Växlingslägen ger enkel åtkomst till funktioner och anpassningar:

• Stomp-läge: Tilldela och aktivera alla block i en rigg till en fotpedal på samma sätt du skulle jobba med ett analogt pedalboard.
• Scenläge: Välj en fotpedal för att omedelbart aktivera och kontrollera inställningarna för valfritt antal block inom en rigg.
• Presetläge: Välj mellan 8 olika Virtuella riggar.

Kompakt och stryktålig

Neural DSP har inte bara lyckats bygga den mest kraftfulla golvmodelleraren/multieffektprocessorn i branschen, de har även lyckats packa allt i ett extremt smidigt format. Quad Cortex levereras i ett snyggt anodisert aluminiumchassi med lasergraverad grafik som aldrig bleknar. Neural DSPs multitouch-skärm är pansrad med ett kemiskt förstärkt skyddsglas och en förstärkt touch-sensorpanel.

Gig view och setlist

Setlists är Quad Cortex sätt att göra presets otroligt lätta att organisera. En setlist kan innehålla 32 banker med 8 presets och du kan skapa så många setlists som du vill. Setlists tillåter användare att kategorisera sina presets efter band, projekt, album eller liknande. Neural DSP har lagt till Gig View i alla växlingslägen (Stomp/Scene/Preset), vilket gör det ännu lättare att se vad som visas på skärmen när du står framför din Quad Cortex. Med Gig View kan du visualisera vad fotpedalerna tilldelas. Denna visualisering använder hela skärmen.

Specifikationer

• 7”-skärm med multitouch-sensorer
• En ständigt växande samling av hyperrealistiska virtuella enheter
• Neural Capture ™
• Patenterade rostfria stompar + roterande ställdon
• 2 GHz fyrkärnig SHARC®-arkitektur
• WiFi-modul för trådlös förinställd delning, molnbackups, uppdateringar av firmware och mer.
• Eloxerad aluminiumkropp
• Använd Quad Cortex som ett högkvalitativt gränssnitt med Cirrus Logic-codec och en USB-ljudöverföring med extremt låg latens.
• Vikt: 1,9 kg
• Dimensioner: 290 x 190 x 49 mm
• Dubbla kombinationsingångar: TS, TRS och XLR, variabel impedans och nivåkontroller, inbyggda mikrofonförförstärkare och fantomströmförsörjning.
• Dubbla effekter-loopar: perfekt för att bädda in externa mono- eller stereoeffekter i din signalkedja, samt ytterligare ingångs-/utgångsuttag
• 1/4 ”utgångar: två mono, balanserade (TRS) utgångar ger perfekt ljudkvalitet och optimal brusprestanda.
• XLR-utgångar: två mono, balanserade XLR-uttag
• Hörlursutgång: perfekt för tyst övning.
• MIDI In, Out och Thru: ta emot och skicka MIDI-meddelanden för att automatiskt växla och kontrollera alla parametrar i Quad Cortex, såväl som att styra andra enheter.
• Dual Expression-ingångar: anslut upp till två expressionspedaler. De kan tilldelas för att styra wahs, volym såväl som tonhöjningsalgoritmer
• USB: Ljudöverföring med extremt låg latens, firmwareuppdateringar, MIDI och mer.
• 11 stompar av rostfritt stål + roterande manöverdon möjliggör omkoppling och rotationskontroll (precis som fotpedalerna och vredet du är van vid, men obrytbara).
• Alla ljudkontakter är Neutrik®Populära artiklar

Ett piano för alla? - Casios nya Celviano serie

Denna artikel är för dig som är intresserad av eller är ute efter ett piano för hemmet, skolan eller replokalen.

Instrument 49 dagar sedan
Guide: Välj rätt frekvenser till ditt trådlösa system

Att använda ett trådlöst ljudsystem är det många som drömmer om. Att slippa den där långa kabeln till mikrofonen eller instrumentet. Det är en lyx att få medhörning direkt i örat istället från en scenmonitor. Ljudöverföringen i ett trådlöst system sker via analoga eller digitala frekvensband. Men vilket frekvensband ska man välja och kan dessa frekvenser krocka med exempelvis en mobiltelefon? Vi reder ut begreppen.

Live 232 dagar sedan
Slipp väderrelaterade träproblem med en gitarr i kolfiber

Hur kan man slippa gitarrproblem kopplade till årstider, luftfuktighet och temperaturskillnader? Trä är ett levande material som rör på sig med årstiderna vilket kan leda till torrsprickor, sjunket lock, vassa bandkanter och skev hals. Många försöker lösa dessa problem med luftfuktare men det ger inte ett hundraprocentigt skydd. En spännande lösning som tillkommit på senare tid är att köpa en gitarr som helt enkelt inte är gjord av trä.

Gitarr-Bas 980 dagar sedan
Spela in dina trummor med småmembrans kondensatormikrofoner

Det finns flera anledningar till varför det är vanligt att använda dynamiska mikrofoner till närmickning av trummor. De är stryktåliga, klarar högt ljudtryck och är i allmänhet billigare än kondensatormikrofoner, vilket är nog så viktigt om man ska micka upp varje trumma med en enskild mikrofon. Men för dig som sätter resultatet och ljudkvaliteten i första rummet finns det all anledning att tänka om.

Mikrofoner 1061 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00