Avbetalning på emusic.se - Sveriges musikaffär på nätet
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar
Du är här:Skip Navigation LinksHem/Kundtjänst/Avbetalning
Avbetalning

Med "Dela upp betalningen" kan du välja att betala så mycket av din order i månaden som du klarar av, upp till 36 månader, och finns som val för alla som handlar över 1000kr. Vår samarbetspartner är Klarna AB som är en ledande kreditgivare och har funnits sedan 2005. Du hittar Klarna på www.klarna.se eller tel. +46 (0)8 - 120 120 10.

Villkor för Fast delbetalning
emusic.se erbjuder via Klarna kredittagaren särskilda fasta delbetalningsvillkor. De gäller när kredittagaren vid köpetillfället eller i Klarnas kundportal vid delbetalning av en faktura eller vid ansökan av ett lån har valt att betala enligt en fastställd plan. Fast delbetalning gäller endast för det aktuella köpet eller lånet, och så länge som kredittagaren följer den valda planen.  

De fasta delbetalningsvillkoren kan variera. Det är alltid de vid köpet eller i Klarnas kundportal valda fasta delbetalningsvillkoren som gäller för aktuellt köp eller lån. Krediträntan är fast.
Du kan givetvis när som helst avsluta din delbetalning genom att betala hela beloppet.
Fullständiga villkor för delbetalning finns på denna länk:
https://www.klarna.com/se/villkor/


Observera att vid skillnader mellan tabellen ovan och Klarnas delbetalningsvillkor så är det alltid Klarnas uppdaterade villkor som gäller.

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00