Fraktvillkor på emusic.se - Sveriges musikaffär på nätet
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar

Just nu pågår VÅR-REA

Du är här:Skip Navigation LinksHem/Kundtjänst/Fraktvillkor

Fraktvillkor
Vi på emusic.se använder Postnord AB (tidigare Posten i Sverige AB) eller DHL för transporter till våra kunder. I några få fall kan dock en annan speditör användas. När du lagt en order på emusic.se kommer en fraktbekräftelse skickas ut till dig via mail när produkten lämnat vårt lager. Du kan i denna fraktbekräftelse hitta kollinummer samt övrig information som gäller för din försändelse.

Fri frakt
På emusic.se har vi fri frakt över 1000 kr för PostNord MyPack Collect och DHL Service Point (hämtas på utlämningsställe)

Download
En produkt med med fraktklass "Download" levereras till dig digitalt omgående efter ditt köp. Produkten består antingen av ett serienummer och nedladdningslänk, eller av en fil innehållande din köpta vara, så som samples, instruktionsvideos eller liknande. En download/digital vara levereras direkt efter ditt köp via epost. Har du inte mottagit något mail med serienummer så kolla din skräppost. Observera att leveransen av digitala varor i sällsynta fall kan ta lite längre tid beroende på t.ex belastning av server. Skulle din download dröja eller om något annat problem uppstår så gör ingen ny order utan kontakta kundtjänst på emusic.se.  

Postnord MyPack Collect / DHL Service Point
Vid leveranser till privatpersoner använder vi Postnords MyPack Collect (tidigare kallat Postens Postpaket) eller DHL Service Point. Din order kommer att levereras till ditt lokala utlämningsställe. PostNord MyPack Collect och DHL Service Point är gratis vid ordrar över 1000kr.

Fraktpriser Postnord MyPack Collect / DHL Service Point:
Order under 1000kr - 29kr-65kr
Order över 1000kr - 0kr

Hemleverans
På emusic.se kan du välja att få ditt paket levererat ända fram till din bostad. När du har valt detta leveranssätt kommer du i efterhand bli kontaktad för att bestämma tid för utkörning.

Fraktpriser hemleverans: 99kr

Produkterna kommer levereras till din port/tomtgräns. Vi erbjuder även inbärning av produkterna till en viss våning, plats på tomten eller ett visst utrymme i bostaden till en extra kostnad. Kontakta emusic.se kundtjänst för prisuppgift.

Om du har beställt inbärning av produkter bör du tänka på att du själv har ansvar för att skydda golv, väggar med mera. På grund av arbetsmiljökrav är våra transportörer skyldiga att behålla godkänd skyddsutrustning, såsom skor på.

Kan du inte motta varan då transportören lämnar försändelsen och denna kommer tillbaka till oss debiteras du 299 kr. En ny utkörning kan då bokas genom kontakt med vår kundtjänst.

emusic.se ansvarar för produkterna tills du har mottagit dom, det vill säga när du har fått produkterna i din besittning.

Ha legitimation redo vid leveransen. Om varan mottas av någon annan än personen som står som beställare krävs legitimation både av beställaren samt mottagaren.

Företagspaket
Med Företagspaket kommer din order att levereras till din företagsadress. Finns ingen på plats när speditören ska lämna ut leveransen kommer paketet/paketen att lämnas till ditt lokala postombud för utlämning.

Fraktpriser Företagspaket: 99kr

 

Outlöst försändelse
För försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till emusic debiteras en avgift om 299 kr för att täcka emusics transport- och administrationskostnader. Väger varan över 20 kilo så debiteras 599 kr.

Har du under tiden du väntar på en beställning ångrat köpet måste detta meddelas så fort som möjligt. Du är dock alltid skyldig att hämta ut produkten och därefter ansöka om retur. Om paketet kommer i retur till emusic.se utan att kunden först löst ut det på posten debiteras du som kund 299kr.

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00