Behöver du hjälp
med köpet?

08-400 23 600

mån-fre
11:00-16:00

Fraktvillkor
Vi på emusic.se använder Postnord AB (tidigare Posten i Sverige AB) för transporter till våra kunder. I några få fall kan dock en annan speditör användas. När du lagt en order på emusic.se kommer en fraktbekräftelse skickas ut till dig via mail när produkten lämnat vårt lager. Du kan i denna fraktbekräftelse hitta kollinummer samt övrig information som gäller för din försändelse.

Fri frakt
På emusic.se har vi fri frakt över 500 kr så tillvida produkten inte är skrymmande eller skickas med företagspaket. På varje enskild produkt kan du se gällande fraktklass.

Download
En produkt med med fraktklass "Download" levereras till dig digitalt omgående efter ditt köp. Produkten består antingen av ett serienummer och nedladdningslänk, eller av en fil innehållande ditt köpta innehåll, så som samples, instruktionsvideos eller liknande.

MyPack/Postpaket
Vid leveranser till privatpersoner använder vi Postnords MyPack (tidigare kallat Postens Postpaket). Din order kommer att levereras till ditt lokala utlämningsställe. Gå in på www.posten.se för att se vilket som är ditt lokala utlämningsställe. MyPack är gratis vid ordrar över 500kr, förutom de produkter som räknas till "skrymmande".

Fraktpriser MyPack:
Nedladdning - 0kr. Alltid gratis!
Fraktklass 1 - 39kr. Gratis över 500kr!
Fraktklass 2 - 65kr. Gratis över 500kr!
Fraktklass 3 - 199kr
Fraktklass 4 - 399kr

Företagspaket 16:00
Med Företagspaket 16:00 kommer Postnord att leverera din order till din företagsadress. Finns ingen på plats när posten ska lämna ut leveransen kommer paketet/paketen att lämnas till ditt lokala postombud för utlämning.

Fraktpriser Företagspaket 16:00:
Nedladdning - 0kr. Alltid gratis!
Fraktklass 1 och 2 - 139kr.
Fraktklass 3 - 299kr
Fraktklass 4 - 499kr

Outlöst försändelse
För försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till emusic debiteras en avgift om 450 kr för att täcka emusics transport- och administrationskostnader.

Har du under tiden du väntar på en beställning ångrat köpet måste detta meddelas så fort som möjligt. Du är dock alltid skyldig att hämta ut produkten och därefter ansöka om retur. Om paketet kommer i retur till emusic.se utan att kunden först löst ut det på posten debiteras du som kund 450kr.