Fraktvillkor på emusic.se - Sveriges musikaffär på nätet
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 500 kr
Räntefri avbetalning
Över 40 000 artiklar
Du är här:Skip Navigation LinksHem/Kundtjänst/Fraktvillkor

Fraktvillkor
Vi på emusic.se använder Postnord AB (tidigare Posten i Sverige AB) eller DHL för transporter till våra kunder. I några få fall kan dock en annan speditör användas. När du lagt en order på emusic.se kommer en fraktbekräftelse skickas ut till dig via mail när produkten lämnat vårt lager. Du kan i denna fraktbekräftelse hitta kollinummer samt övrig information som gäller för din försändelse.

Fri frakt
På emusic.se har vi fri frakt över 500 kr för PostNord MyPack Collect och DHL Service Point (hämtas på utlämningsställe)

Download
En produkt med med fraktklass "Download" levereras till dig digitalt omgående efter ditt köp. Produkten består antingen av ett serienummer och nedladdningslänk, eller av en fil innehållande ditt köpta innehåll, så som samples, instruktionsvideos eller liknande.

Postnord MyPack Collect / DHL Service Point
Vid leveranser till privatpersoner använder vi Postnords MyPack Collect (tidigare kallat Postens Postpaket) eller DHL Service Point. Din order kommer att levereras till ditt lokala utlämningsställe. PostNord MyPack Collect och DHL Service Point är gratis vid ordrar över 500kr.

Fraktpriser Postnord MyPack Collect / DHL Service Point:
Order under 500kr - 39kr
Order över 500kr - 0kr

Hemleverans
På emusic.se kan du välja att få ditt paket levererat ända fram till din bostad. När du har valt detta leveranssätt kommer du i efterhand bli kontaktad för att bestämma tid för utkörning.

Fraktpriser hemleverans: 99kr

Företagspaket
Med Företagspaket kommer din order att levereras till din företagsadress. Finns ingen på plats när speditören ska lämna ut leveransen kommer paketet/paketen att lämnas till ditt lokala postombud för utlämning.

Fraktpriser Företagspaket: 99kr

 

Outlöst försändelse
För försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till emusic debiteras en avgift om 450 kr för att täcka emusics transport- och administrationskostnader.

Har du under tiden du väntar på en beställning ångrat köpet måste detta meddelas så fort som möjligt. Du är dock alltid skyldig att hämta ut produkten och därefter ansöka om retur. Om paketet kommer i retur till emusic.se utan att kunden först löst ut det på posten debiteras du som kund 450kr.

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00