Ett piano för alla? - Casios nya Celviano serie
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar

Just nu pågår VÅR-REA

detail picure
Instrument 48 dagar sedan

Ett piano för alla? - Casios nya Celviano serie

Rasmus Bilow - emusic.se

Denna artikel är för dig som är intresserad av eller är ute efter ett piano för hemmet, skolan eller replokalen.

Casio har släppt tre nya pianon i samarbete med den världsberömda flygeltillverkaren Carl Bechstein (C. Bechstein). Här erbjuds pianon med hammarklaviatur, klassledande högtalarsystem och fler moderna lösningar för dig som är ute efter ett piano som fungerar lika bra för yrkespianisten, som för nybörjaren eller hobbymusikern. Detta är en klaviatur man kan växa med och det finns definitivt en modell för alla. 

 

Kort om varje modell:

 

AP-750

Casios AP-740 har Smart Hybrid Hammer Action-tangenter med träklaviatur och ett samarbete med C. Bechstein för autentiskt och fördjupande ljud är Casio AP-750 späckad av innovativa funktioner för att höja ditt musikskapande. Varje aspekt av AP-750 är nytt, vilket gör detta till den mest betydande utvecklingen i de 30 åren av Celvianos digitala pianon. Från Smart Hybrid Key Action, Grand Phonic Sound System, vackert remastrade Grand Piano-toner till unika funktioner som Visual Information Bar och eleganta touch-panelkontroller är detta den största uppdateringen av Casios hem-pianon någonsin. Utvecklad i samarbete med C.Bechstein, den prestigefyllda tillverkaren av akustiska pianon sedan 1853, är AP-750:s ljudkälla ett bevis om tyskt hantverks-excellens. Noggrant samplade och anpassad för GrandPhonic-systemet med 8 högtalare, fångar Berlin-tonen den respekterade Bechstein D282-konsertflygelns basdjup, mellan registerklarhet och diskantbriljans. Upplev en unik funktion exklusiv för Casio AP-750: det otroliga GrandPhonic Sound System med 8 högtalare. Denna revolutionerande teknik, utan motstycke i sin klass, optimerar ljudprojektionen genom 4 förstärkningskanaler, akustiska resonanspaneler och ett öppningsbart lock. Detta återskapar den rika resonansen och den tonala autenticiteten hos ett akustiskt piano.

 • Designad i samarbete med C Bechstein.
 • NY Hamburg Grand Piano-ton.
 • NY Smart Hybrid Hammer Action-tangentbord med resin / österrikisk granträklaviatur.
 • 29 toner, inklusive 3 europeiska flygeltoner PLUS 10 klassiska förinställningar.
 • NY Grandphonic Sound System med 8 högtalare och 4 förstärkningskanaler (10W x 2)+ (10W x 2).
 • Öppningsbar lucka för förbättrad akustik. Kontinuerlig dämpar-och mjukpedal.
 • NY Visual Information Bar. NY Touch Panel-kontroller. Bluetooth-ljud och MIDI ingår (med WU-BT10 USB-adapter).
 • USB-ljudinspelning och uppspelning (WAV & MP3).
 • USB-och line-out-anslutning.
 • Mått (mm): 1401 x 440 x 929

AP-550

Casio AP-550 digitalpiano är en fusion av banbrytande teknologi och förfinad estetik. Dess stilrena design passar in i alla bostadsutrymmen och levererar precision med en SmartHybrid-tangentmekanism med träklaviatur. AP-550 skryter med totalt 25 toner, inklusive 2 konsertflygeltoner: Hamburg (nyinspelad för den här modellen) och New York. Hamburg-tonen utstrålar rikedom och lyrisk värme, medan New York-tonen erbjuder en ljusare klang, kännetecknad av resonerande övertoner. AP-550 har ett avancerat 4-högtalarsystem strategiskt placerat för optimal ljudprojektion. Med stöd av två förstärkningskanaler levererar den en sömlös och dynamisk ljudupplevelse. Tillsatsen av ett öppningslock förbättrar den fördjupande akustiken och återger troget den sympatiska resonansen som påminner om en traditionell flygel.

 • NY Smart Hybrid Hammer Action Keyboard med resin / österrikisk granträklaviatur.
 • 26 toner, inklusive 2 flygeltoner (NY Hamburg Grand & New York Grand).
 • 4 högtalare, 2 förstärkningskanaler (20W + 20W).
 • Öppningsbar lucka för förbättrad akustik.
 • Kontinuerlig dämparepedal.
 • NY Visual Information Bar.
 • NY Touch Panel-kontroller.
 • Bluetooth-ljud och MIDI ingår (med WU-BT10 USB-adapter).
 • USB-ljudinspelning och uppspelning (WAV & MP3).
 • USB-anslutning.
 • Mått (mm): 1401 x 440 x 891

AP- S450

Casio AP-S450 är en fusion av banbrytande teknologi och förfinad estetik. Dess smala design passar in i alla bostadsutrymmen och levererar precision med en Smart Hybrid-tangent mekanismen har träklaviatur. Redan vid första anblicken fångar AP-S450 fantasin med sin eleganta, kompakta design. Med ett överflöd av nya funktioner finns AP-S450 tillgänglig i tre vackra färger som andas sofistikering till vilken miljö som helst. Alla modeller har en reflekterande frontpanel som påminner om de bekanta egenskaperna hos en polerad akustisk flygel. Immersiva, uttrycksfulla dynamik. AP-S450 har ett avancerat 4-högtalarsystem strategiskt placerat för optimal ljudprojektion. Med stöd av två förstärkningskanaler levererar den en sömlös och dynamisk ljudupplevelse. Med flygellockssimuleringen återges troget akustiken och den sympatiska resonansen som påminner om en traditionell flygel.

 • NY Smart Hybrid Hammer Action Keyboard med resin / österrikisk granträklaviatur
 • NY Kompakt och smal design.
 • 26 toner, inklusive 2 flygeltoner (NY Hamburg Grand & New York Grand).
 • 4 högtalare, 2 förstärkningskanaler (20W + 20W).
 • Kontinuerlig dämparepedal.
 • NY Visual Information Bar.
 • NY Touch Panel-kontroller.
 • Bluetooth-ljud och MIDI ingår (med WU-BT10 USB-adapter).
 • USB-ljudinspelning och uppspelning (WAV & MP3). USB-anslutning. Mått (mm): 1393 x 299 x 866 
 

Sammanfattning:

Casios nya Celviano pianon är packade med funktioner som smartphone/tablet integrering via deras Bluetooth app. Du kan enkelt styra och skräddarsy ditt Casiopiano via telefonen eller tablet/iPad, spela upp musik via mediaspelaren så ditt piano agerar antingen Bluetooth högtalare i hemmet eller något att öva till när du spelar samtidigt. Deras modeller har även en LED slinga framför dig som visualiserar en mängd olika saker. Du kan själv styra om den ska visa hur dynamiskt du spelar, hur mycket du pressar ner den steglösa sustainpedalen eller agera som en visuell metronom! Självfallet kan du stänga av den helt om du vill återgå till en mer traditionell spelupplevelse. Ett nytänk med funktioner som faktiskt kan hjälpa dig i kreativt eller lärande syfte.

 

Relaterade produkter

Populära artiklar

Ett piano för alla? - Casios nya Celviano serie

Denna artikel är för dig som är intresserad av eller är ute efter ett piano för hemmet, skolan eller replokalen.

Instrument 48 dagar sedan
Guide: Välj rätt frekvenser till ditt trådlösa system

Att använda ett trådlöst ljudsystem är det många som drömmer om. Att slippa den där långa kabeln till mikrofonen eller instrumentet. Det är en lyx att få medhörning direkt i örat istället från en scenmonitor. Ljudöverföringen i ett trådlöst system sker via analoga eller digitala frekvensband. Men vilket frekvensband ska man välja och kan dessa frekvenser krocka med exempelvis en mobiltelefon? Vi reder ut begreppen.

Live 231 dagar sedan
Slipp väderrelaterade träproblem med en gitarr i kolfiber

Hur kan man slippa gitarrproblem kopplade till årstider, luftfuktighet och temperaturskillnader? Trä är ett levande material som rör på sig med årstiderna vilket kan leda till torrsprickor, sjunket lock, vassa bandkanter och skev hals. Många försöker lösa dessa problem med luftfuktare men det ger inte ett hundraprocentigt skydd. En spännande lösning som tillkommit på senare tid är att köpa en gitarr som helt enkelt inte är gjord av trä.

Gitarr-Bas 979 dagar sedan
Spela in dina trummor med småmembrans kondensatormikrofoner

Det finns flera anledningar till varför det är vanligt att använda dynamiska mikrofoner till närmickning av trummor. De är stryktåliga, klarar högt ljudtryck och är i allmänhet billigare än kondensatormikrofoner, vilket är nog så viktigt om man ska micka upp varje trumma med en enskild mikrofon. Men för dig som sätter resultatet och ljudkvaliteten i första rummet finns det all anledning att tänka om.

Mikrofoner 1060 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00