Upptäck programmet som house-stjärnorna använder
Loading...
0
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 500 kr
Räntefri avbetalning
Över 40 000 artiklar
detail picure
DJ 328 dagar sedan

Upptäck programmet som house-stjärnorna använder

emusic.se

FL Studio har gått från att vara ett nybörjarprogram till att bli förstahandsvalet för många stora DJ:s och producenter, som Avicii och Afrojack.

Från början hette det FruityLoops, och den belgiska utvecklaren Image-Line hade svårt att få folk att ta deras program på allvar. Förutom det lekfulla namnet hade det ett enkelt grafiskt gränssnitt och gav inte intryck av att kunna användas till seriös musikproduktion.

Men efter ett antal nya versioner och namnbytet till FL Studio hade allt fler DJ:s och producenter börjat använda programmet. De hade upptäckt att FL Studio var snabbjobbat och enkelt att använda. Många som inte spelat något instrument tidigare eller ens rört en riktig synt kunde tack vare det enkla upplägget skapa musik som höll en professionell nivå.

I FL Studio 12 är gränssnittet vektorbaserat, så det är skarpt och snyggt hur mycket du än zoomar.

I samband med de senaste årens stora house-våg har FL Studio haft rejäla framgångar. Artister som Avicii, Martin Garrix, Cazzette och Afrojack visade programmets potential, och snart gick FL Studio från att vara ett program i periferin till det hetaste sequenserprogrammet.

En komplett studio

FL Studio 12 är numera ett komplett inspelningsprogram (DAW) där du kan komponera, spela in, redigera, mixa, mastra och exportera din musik. Du har en stor mängd programvarusyntar och effekter till förfogande, och det flexibla gränssnittet gör att du kan använda dem på det sätt som passar dig bäst. Du kan även koppla FL Studio till ditt befintliga inspelningsprogram via Rewire.

FL Studio är idag ett komplett musikprogram med många medföljande samplingar, instrument och effekter. Än fler kan köpas till här på emusic.se.

FL Studio 12 finns i olika versioner, den enklaste Fruity Edition, mellanversionen Producer Edition och den största versionen; Signature Bundle. Om du vill kunna spela in audio-spår behöver du minst Producer Edition. Image Line erbjuder alltid gratis uppdateringar till samtliga av deras program, så du har alltid senaste versionen. Du hittar också utökade programpaket med extra pluggar och soundsets på emusic.se.

Relaterade produkter

Populära artiklar

Möt Addictive Drums 2

Svensktillverkade Addictive Drums 2 (AD2) är ett av världens främsta mjukvaruinstrument för emulering av trumset. Det har vunnit otaliga priser och används regelbundet av flertalet av de mest framgångsrika musikskaparna såsom Max Martin, Ryan Tedder med flera.

Downloads 193 dagar sedan
Pioneer DDJ-400: DJ kontrollern för nybörjare med stora ambitioner

Pioneer DDJ-400 är en 2-kanals DJ-kontroller framtagen som instegsmodell för de som vill börja DJ:a. Enheten är designad för att smidigt kunna styra DJ-programmet rekordbox dj som medföljer gratis. Pioneer DDJ-400 är USB-driven och ansluts till en dator där DJ-mjukvaran finns installerad.

DJ 266 dagar sedan
Roland Cloud - Hämta ditt personliga syntsound via molnet

I takt med att musikskapandet har flyttat över till nätet har det blivit lättare (och framförallt billigare) att börja skapa egen musik. Men hårdvarans tid är inte över och till slut kommer varje musikproducent till en punkt då det är nödvändigt att bredda den egna ljudbilden för att skapa det unika sound som reflekterar just dem.

Downloads 301 dagar sedan
Mikrofoner från Sennheiser för sång och tal - Vilken ska man välja?

Är du ute efter en bra sångmikrofon men är osäker på vilken modell du ska välja? Du är nog inte ensam om att ställt dig den frågan. På emusic.se finns mängder med sångmikrofoner i olika prisklasser och utföranden, och det är inte alltid lätt att veta vilken modell man ska välja.

Studio 306 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00