Sweden Rock Festival 2023
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar
detail picure
Live 5 dagar sedan

Sweden Rock Festival 2023

emusic.se

Den 7e juli är det åter dags för Skandinaviens största hårdrocksfestival. Sweden Rock är årets höjdpunkt för alla hårdrockare som gillar livemusik. Även i år finns vi på emusic på plats med mängder av musikprodukter samt tävlingar och evenemang!

I år firar Sweden Rock 30 år. Detta gör man med ett av de namnkunnigaste startfälten någonsin. Band som kommer i år bl.a IRON MAIDEN, MÖTLEY CRÜE, DEF LEPPARD, GHOST, DEEP PURPLE, PANTERA och EUROPE för att nämna några. Inte långt från scenerna finns emusics tält som i år är utökat till 300 kvadratmeter. i emusics tält kan du som besöker festivalen testa de hetaste musikprodukterna från mängder av tillverkare. Här finns även chansen att vara med i tävlingar, träffa artister och köpa musikprodukter på plats.

Se alla artister och band här.

Detta kommer du som besökare kunna testa i vårt tält under Sweden Rock Festival


Roland

 


Yamaha

 


Black Sheep

Testa dessa välbyggda effektpedaler med hög kvalité till ett budgetmedvetet pris.


D’Addario

I emusics tält finns möjligheten att kolla in och köpa D’Addario DBUD - High-Fidelity Adjustable Hearing Protection. Kompromisslösa öronproppar som inte förstör ljudupplevelsen. Du hör som vanligt - men omvärlden är på en lägre och säkrare volym. Justerbar dämpning på -12dB och -24dB och justerbar passform.


Darkglass

Grymma pedaler och förstärkartoppar för elbasister med attityd.


Duesenberg

Testa detta premium-märke i emusics tält. Duesenberg gör snygga elgitarrer med en otroligt hög kvalité och spelkänsla.


Engl Amps

Engl är kända för att ligga bakom några av de bästa rock och metal-gitarrförstärkarna i braschen. De används flitigt av några av de största artisterna i världen. Nu finns chansen att testa flertalet modeller under Sweden Rock!


ESP

Vad har Metallica, Rammstein, Gojira, Slipknot med flera gemensamt? ESP är känt som ett av de starkaste gitarrmärkena i rock och metal-genren. Testa unika signaturmodeller samt ett urval av ESPs populäraste gitarrserier från både ESP, E-II och Ltd.


Evans

Vi visar Evans nya dB ONE silent trumskinn och cymbaler monterade på ett läckert mattsvart TAMA set. Glöm plastiga eltrummor, här får du all känsla från att spela på ett vanligt trumset men utan volymen. Kom in och testa själv!


Ibanez

Ta möjligheten att testa massor av Ibanez 2023-års modeller. I emusics tält under Sweden Rock finns ett stort urval av instrument som tidigare bara setts på nätet.


Lava Music

Lava Music gör gitarrer med inbyggda effekter som hörs helt unplugged. Dessutom tål de extrema temperaturer och luftfuktighet.


Mini Amps

Testa coola Mini Amps och pedaler från Bogner, Diezel, Friedman och Soldano.


Morley

 


Orange Amplification

Testa klassisk backline, Rockerverb-stackar och den mäktiga basstärkaren AD200 med 8x10" kabinett. Dessutom finns Super Crush 100 och andra modeller på plats i emusics tält.


Sandberg

Handbyggda basar i världsklass från Tyskland. Testa flertalet modeller i emusics tält.


Schecter Guitars

Se ett brett urval av modeller inklusive den helt nya Multi Voice-serien MV6!


T-Rex

 


Two Notes

Under Sweden Rock 2023 visar vi upp ReVolt - Nya rördrivna pedaler för elgitarr & bas med många smarta lösningar.


Universal Audio

Världens mest innovativa tillverkare av audiointerface, mikrofoner och gitarreffekter. På plats i emusics tält finns produktspecialister som hjälper dig hitta rätt system för din musikstudio. Du kan även testa Universal Audios kritikerrosade gitarreffekter.


Wampler

Wampler är ett av de mest hypade pedal-märkena just nu. Kom in till emusics tält under Sweden Rock och kolla in varför.


Warm Audio

Kolla in Warm Audios replikor av klassiska gitarrpedaler och studioutrustning. Stort ljud till attraktiva priser.


Relaterade produkter

Populära artiklar

Sweden Rock Festival 2023

Den 7e juli är det åter dags för Skandinaviens största hårdrocksfestival. Sweden Rock är årets höjdpunkt för alla hårdrockare som gillar livemusik. Även i år finns vi på emusic på plats med mängder av musikprodukter samt tävlingar och evenemang!

Live 5 dagar sedan
Guide: Välj rätt frekvenser till ditt trådlösa system

Att använda ett trådlöst ljudsystem är det många som drömmer om. Att slippa den där långa kabeln till mikrofonen eller instrumentet. Det är en lyx att få medhörning direkt i örat istället från en scenmonitor. Ljudöverföringen i ett trådlöst system sker via analoga eller digitala frekvensband. Men vilket frekvensband ska man välja och kan dessa frekvenser krocka med exempelvis en mobiltelefon? Vi reder ut begreppen.

Live 396 dagar sedan
Slipp väderrelaterade träproblem med en gitarr i kolfiber

Hur kan man slippa gitarrproblem kopplade till årstider, luftfuktighet och temperaturskillnader? Trä är ett levande material som rör på sig med årstiderna vilket kan leda till torrsprickor, sjunket lock, vassa bandkanter och skev hals. Många försöker lösa dessa problem med luftfuktare men det ger inte ett hundraprocentigt skydd. En spännande lösning som tillkommit på senare tid är att köpa en gitarr som helt enkelt inte är gjord av trä.

Gitarr-Bas 657 dagar sedan
Spela in dina trummor med småmembrans kondensatormikrofoner

Det finns flera anledningar till varför det är vanligt att använda dynamiska mikrofoner till närmickning av trummor. De är stryktåliga, klarar högt ljudtryck och är i allmänhet billigare än kondensatormikrofoner, vilket är nog så viktigt om man ska micka upp varje trumma med en enskild mikrofon. Men för dig som sätter resultatet och ljudkvaliteten i första rummet finns det all anledning att tänka om.

Mikrofoner 738 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00