Pioneer DDJ-400: DJ kontrollern för nybörjare med stora ambitioner
Loading...
0
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 500 kr
Räntefri avbetalning
Över 40 000 artiklar
detail picure
DJ 637 dagar sedan

Pioneer DDJ-400: DJ kontrollern för nybörjare med stora ambitioner

emusic.se

Pioneer DDJ-400 är en 2-kanals DJ-kontroller framtagen som instegsmodell för de som vill börja DJ:a. Enheten är designad för att smidigt kunna styra DJ-programmet rekordbox dj som medföljer gratis. Pioneer DDJ-400 är USB-driven och ansluts till en dator där DJ-mjukvaran finns installerad.

Det finns många prisvärda och bra alternativ för nybörjare som vill börja DJ:a. Det smidigaste och billigaste alternativet är DJ-kontrollers. Med en DJ-kontroller används datorn som en del av DJ-setupen med hjälp av ett DJ-program. DJ-programmet ersätter displayerna som finns på Pioneers professionella enheter. I DJ-programmet visualiseras allt från cue-punkter till effekter, och man får en bra överblick över hela sitt låtbibliotek. Vid köp av Pioneer DDJ-400 ingår fullversionen av rekordbox dj (värde ca 1500 kr).

Utformad som professionella utrustningen

Med Pioneer DDJ-400 är steget till Pioneers professionella utrustning kort. Pioneer DJ är idag klubbstandard. Deras spelare CDJ-2000 och mixern DJM-900 finns på mängder av nattklubbar världen över. Designen på DDJ-400 är framtagen för att matcha den professionella utrustningen så all träning kommer till användning när det väl är dags att stiga upp på scen.

Två program i ett

rekordbox var från början bara tänkt för att organisera, förbereda låtar och exportera till USB-stickor. Med tillägget rekordbox dj såg Pioneer till att lösningen även blev en komplett dj-mjukvara. Allt som förberetts i låtarna kan exporteras till USB-stickor. När det väl är dags att spela ute på nattklubbsutrustning kan datorn med gott samvete lämnas hemma. Man slipper således de ibland komplicerade kopplingarna, och den värdefulla datorn behöver inte tas med till en rökig miljö, ofta med ”påverkade” gäster.

Tillbehör och kringutrustning

Du kan välja att ta ut ljudet via datorn vid träning hemma. Det är dock att föredra att koppla Pioneer DDJ-400 till högtalare. Det går att använda en vanlig musikanläggning eller köpa till aktiva högtalare. DDJ-400 har 3,5 mm hörlurs anslutning. Den fungerar med vilka hörlurar som helst, men fördelen med riktiga dj-hörlurar är att dessa är anpassade för mixning och skyddar hörseln vid högre volymer. Den smidiga storleken gör DDJ-400 perfekt att ta med till privatfester. För att enklare transporten finns det väskor att köpa till.

Relaterade produkter

Populära artiklar

Apple macOS Big Sur: Läs detta innan du uppgraderar

I november 2020 lanserades macOS 11 Big Sur samt nyheten att Apple släpper datorer med sina egna M1-processorer. Det är lätt att bli frestad att uppgradera sitt befintliga operativsystem, eller köpa ny Mac-dator, för att ta del av alla nya spännande funktioner och grafiska förändringar i Big Sur.

Downloads 69 dagar sedan
Köpguide: Keyboards för nybörjare

En av de absolut vanligaste frågorna vi får på kundtjänst är från föräldrar som undrar vilket keyboard de ska köpa till sina barn som vill lära sig spela piano. Då ett digitalpiano kan vara en större investering så är ett keyboard ett billigare instrument som även är ett musikaliskt, roligt och smidigt sätt att lära sig spela på.

Instrument 72 dagar sedan
Neural DSP Quad Cortex - Den mest kraftfulla golvmodelleraren på planeten

emusic.se är exklusiv svensk återförsäljare av marknadens hetaste gitarrprocessor - Neural DSP Quad Cortex. Nu har vi släppt förbokningen inför lanseringen den 27:e November.

Gitarr-Bas 98 dagar sedan
Möt Addictive Keys

Kritikerrosade Addictive Keys från svenska XLN Audio är ett kraftfullt och kreativt mjukvaruinstrument för piano- och keyboardljud. Oavsett om du ska producera en ballad åt Rihanna (Rihanna - Stay) eller en reklamfilm för Apples senaste telefon (iPhone X event) kan du räkna med att Addictive Keys levererar.

Studio 258 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00