Möt Addictive Keys
Loading...
0
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 500 kr
Räntefri avbetalning
Över 40 000 artiklar
detail picure
Studio 164 dagar sedan

Möt Addictive Keys

emusic.se

Kritikerrosade Addictive Keys från svenska XLN Audio är ett kraftfullt och kreativt mjukvaruinstrument för piano- och keyboardljud. Oavsett om du ska producera en ballad åt Rihanna (Rihanna - Stay) eller en reklamfilm för Apples senaste telefon (iPhone X event) kan du räkna med att Addictive Keys levererar.

Addictive Keys är en komplett virtuell keyboardstudio som ger dig ett närmast oändligt antal möjliga keyboardljud; från soundet av mormors rostiga upright-piano till ABBA-esquea 80-tals klanger eller en krispig konsertflygel. Varje AK-instrument är inspelat med flera uppsättningar mikrofoner och du kan själv välja och mixa dessa s.k. mikrofonperspektiv för full kontroll över ljudet. Vill du ha ett större sound, varför inte använda rumsmicken med “äkta” akustik från studion istället för ett digitalt pålagt reverb?

Du kan använda dig av upp till tre olika mikrofonperspektiv på tre kanaler. Dessutom kan flera effekter, som exempelvis EQ, kompressor, tremolo, chorus, reverb och delay, ställas in individuellt för varje kanal. Om du inte har tid, ork eller kunskapen för att fullt ut nyttja dessa kraftfulla verktyg medföljer ett brett bibliotek professionella presets som du antingen kan använda direkt ur boxen eller ha som utgångspunkt när du skruvar fram ditt sound.

 

Addictive Keys-familjen

Det finns i skrivande stund fyra instrument till Addictive Keys:

Studio Grand är en klassisk Steinway Model D-flygel. Det första valet för många konsertpianister. Studio Grand låter stort och klart och passar utmärkt för exempelvis lyxiga ballader, gospel eller jazz.

Modern Upright (Yamaha U3) är ett, i jämförelse med Studio Grand, mindre och intimare instrument av upright-typ. Modern Upright ger en varm karaktär till din musik och en känsla av att du nästan kan ta på strängarna när du lyssnar.

Mark One är ett Fender Rhodes Mark One elektriskt piano. Det kan ha ett klocklikt eller skitigt sound beroende på hur du ställer in det och användes intensivt under 60- och 70-talet. Mark One är inspelat genom en förstärkare uppmickad från tre positioner samt direkt line-signal och genom en analog chorus-effekt av typen Roland Dimension D.

Electric Grand är ett klassiskt Yamaha CP-80 elektriskt piano. Det fungerar ungefär som en flygel med elgitarr-pickupmikrofoner för ett säreget sound som var populärt på 70- och 80-talet. En kul detalj är att du kan välja att använda det akustiskt uppmickade strängljudet tillsammans med det klassiska förstärkarljudet vilket idag ger instrumentet nya möjligheter som inte nyttjades på samma vis under instrumentets glansdagar.Fem anledningar att investera i Addictive Keys:

1. Få tillgång till samma prisbelönta keyboardljud som proffsen använder.

2. Spara den stora summa tid och pengar som krävs för att själv spela in keyboards i jämförbar kvalitet.

3. Använd de olika mikrofonperspektiven för att mejsla fram ett autentiskt ljud, som om du spelat in själv.

4. Inspireras och lär av de hundratals inkluderade presets:en för att bygga ditt unika sound.

5. Få tillgång till den praktiska memo-funktionen för att snabbt kunna anteckna musikaliska idéer, så du inte går miste om något när inspirationen slår till.

 

Populära artiklar

Neural DSP Quad Cortex - Den mest kraftfulla golvmodelleraren på planeten

emusic.se är exklusiv svensk återförsäljare av marknadens hetaste gitarrprocessor - Neural DSP Quad Cortex. Den 27:e oktober släpper vi förbokning inför lanseringen den 27:e November.

Gitarr-Bas 4 dagar sedan
Möt Addictive Keys

Kritikerrosade Addictive Keys från svenska XLN Audio är ett kraftfullt och kreativt mjukvaruinstrument för piano- och keyboardljud. Oavsett om du ska producera en ballad åt Rihanna (Rihanna - Stay) eller en reklamfilm för Apples senaste telefon (iPhone X event) kan du räkna med att Addictive Keys levererar.

Studio 164 dagar sedan
Köptips: Hitta rätt hörlurar från Sennheiser

1968 släppte Sennheiser HD414, världens första öppna hörlur. Med mer än 10 miljoner sålda exemplar förblir denna hörlur den bäst säljande hörluren genom alla tider. 75 års erfarenheter finns i kunskapsbanken.

Studio 268 dagar sedan
Möt Addictive Drums 2

Svensktillverkade Addictive Drums 2 (AD2) är ett av världens främsta mjukvaruinstrument för emulering av trumset. Det har vunnit otaliga priser och används regelbundet av flertalet av de mest framgångsrika musikskaparna såsom Max Martin, Ryan Tedder med flera.

Downloads 470 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00