Behöver du hjälp
med köpet?

08-400 23 600

mån-fre
11:00-16:00

Lediga jobb just nu

Medarbetare

Vi på emusic.se befinner oss i en expansiv fas och söker nu personal för arbete i butik, kundtjänst och lager och med webcontent.


Säljare och arbete med webcontent

Vem är du?
Vi söker en musikintresserad, serviceinriktad och förtroendeingivande person med goda datorkunskaper. Du ska ha ett gott ordningssinne och en god samarbetsförmåga. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du ska helst ha erfarenhet av försäljning av musikutrustning eller arbete med webcontent och ehandel.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sälja musikutrustning. Du kommer även att få arbeta med content på websidan emusic.se. Som säljare är det viktigt att leverera en hög servicenivå, vare sig du har kunden i butik eller på telefon. Det finns möjlighet till utbildning inom flera produktgrupper så som gitarr/bas, synt/keyboard, studio och DJ. Arbetsplatsen är belägen i Täby norr om Stockholm. Arbetet utförs på kontorstid, måndag till fredag.
Lagermedarbetare sökes

Vem är du?
Vi söker en lagermedarbetare för arbete med e-handeln vid emusic.se. Du bar vara ordningsam, driftig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du får gärna vara musikintresserad och ha goda kunskaper om de produkter du jobbar med.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppackning, lagerhantering, inleverans samt utleverans. Du kommer även att få arbeta med delar av vår hantering av returer och reklamationer. Truckkort är ej ett krav. Arbetsplatsen är belägen i Täby norr om Stockholm. Arbetet utförs på kontorstid, måndag till fredag.

Ansökningar skickas till info@emusic.se

Med vänlig hälsning
emusic.se