Jobba hos oss på emusic.se - Sveriges musikaffär på nätet
Loading...
0
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 500 kr
Räntefri avbetalning
Över 40 000 artiklar
Du är här:Skip Navigation LinksHem/Om Oss/Jobba hos oss

Lediga jobb just nu

Medarbetare

Vi på emusic.se befinner oss i en expansiv fas och söker nu personal för arbete i butik, kundtjänst och med webcontent.


Säljare och arbete med webcontent

Vem är du?
Vi söker en musikintresserad, serviceinriktad och förtroendeingivande person med goda datorkunskaper. Du ska ha ett gott ordningssinne och en god samarbetsförmåga. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du ska helst ha erfarenhet av försäljning av musikutrustning eller arbete med webcontent och ehandel.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sälja musikutrustning. Du kommer även att få arbeta med content på websidan emusic.se. Som säljare är det viktigt att leverera en hög servicenivå, vare sig du har kunden i butik eller på telefon. Det finns möjlighet till utbildning inom flera produktgrupper så som gitarr/bas, synt/keyboard, studio och DJ. Arbetsplatsen är belägen i Täby norr om Stockholm. Arbetet utförs på kontorstid, måndag till fredag.
Säljare butik och kundtjänstmedarbetare

Vem är du?
Vi söker en säljare för arbete med e-handeln vid emusic.se. Du bar vara service-inriktad, social, ordningsam, driftig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du är musikintresserad och har goda kunskaper om de produkter du jobbar med.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning, kundtjänstuppgifter samt arbete mot leverantör. Du kommer även att få arbeta med delar av vår hantering av returer och reklamationer. Arbetsplatsen är belägen i Täby norr om Stockholm. Arbetet utförs på kontorstid, måndag till fredag.
Timanställning butik och lager

Vem är du?
Vi söker extrapersonal för arbete i butik, kundtjänst och på lager. Att arbeta på Sveriges musikaffär på nätet innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter. Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning, kundtjänstuppgifter, returhantering, lager samt arbete mot leverantör. Arbetsplatsen är belägen i Täby norr om Stockholm. Arbetet utförs på kontorstid.Ansökningar skickas till info@emusic.se

Med vänlig hälsning
emusic.se

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00